Producerne

Morten Grønvad

morten grønvad

— er en meget erfaren producer med speciel faglig kompetence inden for følgende instrumenter:Slagtøj/percussion, keyboards, vibrafon samt bas.

Han har som musiker bl.a. spillet med Lis Sørensen, Lars H.U.G., Nulle og Verdensorkestret og Maria Montell. Som medlem af Radiojazzgruppen og Danmarks Radios Bigband har han indspillet og optrådt i både Danmark, Tyskland og Frankrig.


David Springborg

david_springborg

Der er ikke behov for en større introduktion af David Springborg, for vi kender ham allerede som en meget dygtig musiker, producer og trofast medarbejder på Netværkstedet Thorvaldsen siden 2004. David har skabt Rooster Musics logo og gjort os til et rigtigt pladeselskab.

Davids hovedinstrument er guitar, og han er med i en fast trio kaldet “De Græd”, som danner orkester for Bent Fabricius-Bjerre. David har et godt humør og er altid fyldt med sjov, men arbejder også seriøst og professionelt med produktioner inden for nutidens populære musikgenrer.


Tin Soheili

Tin Soheili

— har også holdt trofast ud med os siden 2004. Han er vores helt store musiker og producer inden for rocken. Men han kan lidt af hvert og selv lægge de smukkeste strygere til musikken. Dog er han bedst, når han fyrer de fedeste elguitarsoloer af lige fra hoften. Det er ikke mærkeligt, for Tin har mange års erfaring som guitarist i forskellige rockbands.

Ud over arbejdet i studiet har han været hovedkraften med hensyn til at bringe husets musikere ud og optræde.


Mads Demant

Mads Demant

— er bachelor i musikvidenskab og sidenhen uddannet fra rytmisk musikkonservatorium. Hans hovedinstrument er keyboard og han har i adskillige år levet af at spille musik og produceret musik i eget studie.

Hans timer ligger primært torsdag fra kl. 9.00 – 16.00. Studietider hos ham bookes på producermads[a]gmail.com